Om oss

"Hør nå her"

Historien om J.R. Dykkerservice er også historien om Jan Rydheim. Jan grunnla firmaet som et enkeltmannsforetak i 1999 og kompetansen hans kom fra offshore dykking. Forretningsfilosofien var enkel – Jan sa JA til alle jobber, utførte dem med høy kvalitet slik at kundene var fornøyde og ringte igjen. Dette medførte en solid kundeportefølje som er mye av den samme som firmaet har i dag.

I 2013 økte behovet for administrasjon og Laila Brunvold gikk inn som Daglig leder. Hennes PhD innen akvakultur, kombinert med Jan sine praktiske ferdigheter, medførte at selskapet kunne øke aktiviteten, og samtidig møte de økende forskriftskravene og kundenes behov.

“Hør nå her” var Jan sin måte å starte en samtale på og det viste seg at vi hørte etter. Vi har tatt skrittet videre fra der han forlot oss, og firmaet er i stadig utvikling for å fortsatt være en leverandør av effektive dykkertjenester med fokus på sikkerhet og kvalitet. Med oss videre har vi tatt Jan sin kunnskap, filosofi og positive innstilling. Vi er takknemlig for å ha gått en så grundig og streng skole som den Jan gav oss, det gjør oss svært godt rustet i møte med de krevende oppgavene i denne bransjen.

jan rydheim

Jan døde 23 november 2018 i en båtulykke i Fensfjorden i Hordaland, og etterlot et stort tomrom både i firmaet og livene våre.